Sınav Tarihleri

Sınav Tarihleri

Okulumuz Sınav Takvimi ve Sınav Kuralları aşağıdaki gibidir. Her sınıf kademesi takvimdeki gün ve saatlerde okulda bulunup sınavlarını olacaklardır. Öğrencilerimize sınavlarda başarılar dileriz.

04.11.2020 4170

04-11-2020
  1. Her ders için sınav süresi bir ders saatidir.
  2. 5.ve 6. sınıf öğrencilerimiz okul başlangıç saati olan 8.30'da okulda olacak 2.ve 3. derslerde sınav olup 3. ders çıkışı 10.20'de evlerine gidecektir.
  3. 7. ve 8. sınıf öğrencilerimiz 10.20'de okulda hazır olup 5.ve 6. ders saatlerinde sınav olacaktır. 6. ders çıkışı eve gidilecektir.
  4. 8. sınıflarımız 1. matematik sınavlarını ara tatil dönüşü olacaktır.
  5. Bir ders gelen öğrenciler bu zamanı sınava hazırlık ve ön çalışma olarak değerlendirceklerdir.
  6. Sınav haftası canlı ve yüz yüze dersler yapılmayacaktır.
  7. Öğrenciler okulda bulundukları sürelerde maskelerini çıkarmayacaktır.(Sınav süreci dahil)
  8. Sınav soruları dersinize giren öğretmen tarafından müfredata uygun olarak hazırlanacaktır.
  9. Mazereti nedeniyle sınava katılamayan öğrenciler, ders öğretmeniyle irtibata geçip öğretmenin belirlediği başka bir tarihte sınava girecektir.
  10. Kalem, silgi vb. gerekli kırtasiye araç gereçlerini, öğrenciler kendileri getirecek ve kesinlikle başka öğrencilerle paylaşılmayacaktır.
  11. Tüm öğrencilerimizin rapor ve mazereti olmadığı sürece sınava katılmaları gerekmektedir.
  12. Kronik rahatsızlığı olan, Covid-19 testi pozitif olan öğrenciler okul idaresine bilgi verecek ve planlanacak ilerki bir tarihte sınav olacaktır.
  13. Her sınav sonrası sınıflar dezenfekte edilecek ve havalandırılacaktır.
  14. Görsel Sanatlar, Beden eğitimi ve Spor, Teknoloji ve Tasarım, Bilişim Teknolojileri, Müzik ve Seçmeli derslerden sınav yapılmayacaktır. Bu derslere ait notlar, ders ve etkinliklere katılım puanı ve varsa performans/proje ödevleri ile verilecektir.